Super leuk: samen gezellig genieten van een heerlijke ontspannende behandeling! De stoelen staan naast elkaar en jullie worden tegelijk behandeld. Leuk als uitje en/of om cadeau te geven.

 

Pure Cell Treatment – wereldwijd unieke gezichtsbehandeling DUO
Dé behandeling voor huidverbetering, geeft de huid een enorme reset. Hierbij krijg je direct langdurig resultaat. Bevordert celvernieuwing, zorgt voor meer weerstand in de huicellen, collageenproductie word gestimuleerd & geeft een prachtige glans. Intensieve behandeling met onder andere: AHA peeling, intensieve bindweefsel massage, lymfe drainage acupressuur met intensieve werkstoffen en pure plantaardige stamcellen die diep doordringen in de huid.
Holistic Spring Glow – Head to toe DUO
Na deze behandeling ben je van top tot teen ontspannen, je voeten zijn nog nooit zo zacht geweest & je gezicht is steviger, gladder, stralender & ziet er gelift uit. We starten met een fijne uitgebreide foot spa behandeling om goed te aarden. Je kiest zelf welke geurenreis je hier maakt met o.a: voetbad op basis van magnesium & andere mineralen, uitgebreide scrub met dode zee zout & oliën, nagels knippen vijlen & eelt weghalen, voet & onderbeen inmasseren & teennagels lakken. Daarna gaan we door naar het gezicht. We gaan een geurenreis maken die zowel fysiek, mentaal als ook de huid ontspant en laat stralen Hierbij starten we met een fijne reiniging, een scrub met dode zeezout, heerlijke warme doeken, daarna door met de uitgebreide massage deze werkt liftend door elementen van bindweefselmassage & lymfedrainage en reflexolgie en wordt gevolgd door een op maat gemaakt kruiden masker met een vliesmasker gedrenkt in heerlijk fijn rosewater. Hierna is tijd voor een moment van rust. De ontspannen behandeling wordt afgesloten met guasha schrapers en jaderollers.
Holistic Herbal Experience DUO
We gaan een geurenreis maken die zowel fysiek, mentaal als ook de huid ontspant en laat stralen Hierbij starten we met een fijne reiniging, een scrub met dode zeezout, heerlijke warme doeken, de massage starten we met kruidenstempels gekozen in jouw favoriete gekozen geur, daarna door met de uitgebreide massage deze werkt liftend door elementen van bindweefselmassage & lymfedrainage en reflexolgie en wordt gevolgd door een op maat gemaakt kruiden masker met een vliesmasker gedrenkt in heerlijk fijn rosewater. Hierna is tijd voor een moment van rust. De ontspannen behandeling wordt afgesloten met guasha schrapers en jaderollers.
Organic Pampering Treatment White Chocolate – DUO
Gezellig samen genieten van een uitgebreide gezichtsbehandeling met heerlijke producten op basis van witte chocolade, vanille & cacaoboter met onder andere: dubbele reiniging, witte chocolade scrub van gezicht, hals, decollete, armen & handen, handpakking, epileren/harsen van de wenkbrauwen (mag ook iets anders in overleg), uitgebreide massage van gelaat met witte chocolade olie, vers op maat gemaakt masker, verzorging & thuis advies aansluitend.

 

Holistic Spring Glow – Quick Fix DUO
Deze fijne behandeling geeft een snel resultaat, een echte oppepper hierna ziet de huid er stralend, glad & gelift uit. We gaan een geurenreis maken die zowel fysiek, mentaal als ook de huid ontspant en laat stralen. Hierbij starten we met een fijne reiniging, peeling op basis van mineralen & dode zee zout, warme doeken, en een quick bindweefselmassage + koudtherapie met ice globes daarna brengen we een intensief liftend masker aan, hierna is tijd voor een moment van rust. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk zachte verzorging.

 

Get Your Skin Ready for Spring

Geef je huid een frisse start voor de lente! Na de winter heeft je huid extra aandacht nodig om zich te herstellen en te vernieuwen. Met deze behandeling zorgen we ervoor dat je huid weer in topconidtie klaar is voor het nieuwe seizoen!

 

Organic skin improvement DUO
Gezellig samen genieten van een uitgebreide gezichtsbehandeling met onder andere: voetenbad, handscrub, huid intake, dubbele reiniging, massage & masker.
Organic balancing treatment DUO
Gezellig samen genieten van een fijne gezichtsbehandeling met onder andere: huid intake, dubbele reiniging, peeling & een massage van gezicht, hals & schouders.

 

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende hars/verf of visagie behandelingen bij te boeken!