behandeling-1

AHA 20 is natuurlijk melkzuur voor professionele salonpeeling. Dit is een intens product dat alleen mag worden gebruikt door gecertificeerde huidtherapeuten. Natuurlijk melkzuur heeft een bewezen, revitaliserend effect en is geschikt voor de meeste huidtypen. Het product bevat ook Aloë Vera Barbadensis, die verkoelende, kalmerende en celregenererende eigenschappen heeft.

Het melkzuur dat MARIA ÅKERBERG gebruikt, is gemaakt van suikerbieten. Het is hetzelfde type melkzuur dat we al van nature in ons lichaam hebben om vocht vast te houden en de huid te herstructureren. Natuurlijk melkzuur revitaliseert en scrubt zachtjes, terwijl het de collageenvezels in de huid versterkt. Wanneer de huid wordt geregenereerd, worden hyperpigmentatie, lijnen en littekens minder zichtbaar. (Synthetisch geproduceerd melkzuur heeft andere eigenschappen)

AHA 20 produceert resultaten die geen verder onderhoud behoeven. De huid wordt echter natuurlijk beïnvloed door huidverzorging en andere factoren die deze dagelijks beïnvloeden.

Wanneer is een AHA-behandeling bijzonder voordelig?
– Om de skin te resetten. Wanneer een klant producten van verschillende merken heeft geprobeerd en gemengd, kan een AHA-behandeling de PH-waarde van de huid verlagen en de goede bacteriën de kans geven om opnieuw te beginnen.
– Om de resultaten van een overstap naar producten van MARIA ÅKERBERG te versnellen. Een AHA-behandeling geeft de huid een boost in de juiste richting.
– Wanneer de huid revitaliserende en verbeterde glans nodig heeft.
– Bij acne, onzuiverheden, mee-eters en vergrote poriën.
– In geval van hyperpigmentatie, lijnen en littekens. Deze kunnen worden verminderd door het collageenversterkende effect van de AHA-behandeling.

botanical-wit-png-44px
mineralisma-wit-png-44px
maria-logo
loveli-logo-2
helemaalshea-logo
nordic-logo