behandeling-2

Chlorella masker: Een hydraterend, versterkend en voedend afpelmasker dat de microalgen Chlorella bevat. Geschikt voor alle huidtypen.Peel Off Mask Chlorella levert vitamines, antioxidanten en mineralen, minimaliseert de poriën, kalmeert de huid en geeft glans.Chlorella is een eencellige zoetwater-microalg die al miljarden jaren over de hele wereld bestaat. Het bevat meer chlorophyl (2-3%) dan welke andere plant ter wereld ook. Deze algen zijn eerder in voedsel en als voedingssupplementen gebruikt, omdat het alle vitamines, mineralen en aminozuren bevat die we nodig hebben. Peel Off Mask Chlorella bevat ook natriumalginaat, dat hydraterende eigenschappen en een unieke textuur toevoegt. Dit afwerkingsmasker verbetert het effect van essentiële oliën en vitamines die eerder op de huid zijn aangebracht, door hen te helpen diepere lagen van de huid te bereiken.

Black peel off masker: De actieve kool trekt onzuiverheden, gifstoffen en overtollig talg van de huid aan, terwijl de poriën worden geminimaliseerd, de huid kalmeert en glans wordt toegevoegd.
Peel Off Mask Black bevat ook natriumalginaat, dat hydraterende eigenschappen en een unieke textuur toevoegt.
Dit afwerkingsmasker verbetert het effect van essentiële oliën en vitamines die eerder op de huid zijn aangebracht, door hen te helpen diepere lagen van de huid te bereiken.
botanical-wit-png-44px
mineralisma-wit-png-44px
maria-logo
loveli-logo-2
helemaalshea-logo
nordic-logo