★★★★★

Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Merel geweest, dit ivm de minerals make-up workshop. Het was echt heel gezellig. Je voelt je er meteen thuis. Merel heeft verstand van zaken en weet goed waar ze over praat, ze geeft goed advies. Met een mooi opgemaakt gezicht en een tas vol spullen ging ik naar huis. Ben inmiddels begonnen met de producten van Botanical Beauty. Mijn huid voelt heerlijk zacht! Bedankt!

★ ★ ★ ★ ★

Merel is een topper met veel passie en liefde voor haar vak. Bij Merel voel je je direct op je gemak. Haar kennis van de producten is enorm en haar adviezen zijn heel duidelijk en eerlijk. Ik heb enorm genoten van de behandeling bij haar, echt even tijd voor mezelf en met een stralende huid de salon verlaten. Ze maakt echt het verschil!

★★★★★

Ik ben ontzettend enthousiast over de producten! Eerder had ik altijd last van een hele droge huid en hoofdhuid. Ik krijg altijd geweldig advies, en sinds ik overgestapt ben op deze gezicht & haar producten straalt mijn huid en haar weer enorm. Ik ben echt super blij met het resultaat! Echt aan te raden! 🤩

★★★★★

Heb nu eindelijk na jaren, de juiste schoonheidsspecialiste gevonden in Merel! Wat een vakvrouw, ze weet waar ze voor staat. Gaat met 100% zuivere producten, aan de slag en dat staat mij zeer goed aan, mijn (overgangs) huid, is binnen 2 mnd al zo verbeterd, wat een resultaat zeg, Petje af Merel, kan alleen nog maar beter worden!!! Heel blij met  jou!!!!

★★★★★

Merel helpt met alle liefde en deskundigheid naar het vinden van het juiste product dat bij je past. De natuurlijke producten voelen heerlijk aan voeden de huid. Het resultaat is een mooie egale huid zonder rode vlekken. Het is altijd leuk om naar Merel te gaan, en wanneer je een bestelling doet bezorgd ze het binnen no time aan huis.

★★★★★

Heerlijke natuurlijke producten!! Mijn huid is nog nooit zo mooi en stralend geweest. Deskundig advies, ze kent haar producten en haar enthousiasme voor haar werk en de producten maakt het hele plaatje compleet!

★★★★★

Ik ben echt fan van flawlessbymerel! Ik ben elke keer weer enorm tevreden over de service van haar. Ze helpt je meedenken wat het beste voor jou en je huid is. Hier is ze open en eerlijk in. Wat ik zo tof vind is dat ze 100% achter de producten staat die ze verkoopt, op deze manier weet ze ook wat ze verkoopt en vertrouw ik haar hier echt in! Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat van alle producten die Merel mij heeft aangeraden! Ze verdiend echt het maximale aan complimenten! Keep up the good work! 🙌🏻

★★★★★

Merel helpt mij echt met de juiste producten te vinden wat het beste past bij mij!! Super fijne service en snelle levering en als iets niet goed is kun je dat ook gewoon tegen haar zeggen en toen gekeken wat beter past! Dus Merel is zeker een aanrader 😘

★★★★★

mijn huid zag er een poosje geleden erg slecht uit, veel onzuiverheden en niet zo goed doorbloed. Na de behandelingen bij Merel ging het stukken beter en omdat ik thuis haar fijne producten ook gebruik hou ik het zelf nu goed bij, ik ben superblij met het resultaat! En als Merel mijn wenkbrauwen heeft gedaan is alles weer top!

★★★★★

Merel is een vakvrouw, ze gelooft in haar natuurlijke producten en dat merk je! Vol passie kan ze aangeven waarom deze producten  en haar behandelingen bijdragen aan een mooie gezonde huid. En dat werkt! Mijn huid is zoveel mooier en gezonder geworden. Ze levert steeds maatwerk  in haar advies en  denkt mee of geeft  proefjes om iets uit te proberen.  Lang kon ik geen oogschaduw  meer verdragen ivm met een allergie  maar  daar heb ik met haar producten  geen last  van. Echt een aanrader!

★★★★★

Ik kom nu al een tijdje bij Merel, ze is super vakkundig en professioneel. Fijne rustgevende salon, ze neemt alle tijd voor je. De producten waar ze mee werkt zijn echt top, helemaal afgestemd op je huid en natuurlijk. Ik ben echt veel bewuster geworden met het verzorgen van mijn huid door goed advies van Merel. Zeker een aanrader!!

★★★★★

Bij Merel van Flawless by Merel kun je heerlijk tot rust komen. Haar salon is gezellig en de behandelingen smaken zeker naar meer! Merel is heel professioneel en weet ontzettend veel van de huid en welke produkten juist voor mijn huid zo fijn zijn! Bedankt Merel en tot snel!