Retinol

Wat is retinol?

Een type vitamine A dat de celvernieuwing versnelt, waardoor huidcellen zich als jonge & verse cellen gedragen. Het resultaat is een stralende, vollere huid met minder zichtbare rimpels & fijne lijntjes. Ook kan het de productie van collageen stimuleren, wat de elasticiteit van de huid kan verhogen. Klinkt top toch!

 

Chemisch/synthetisch versus natuurzuiver
Helaas wordt in veel producten synthetische retinol gebruikt wat vaak nare bijwerkingen heeft zoals: irritatie, gevoeligheid van licht voor de huid & uitdroging. Gelukkig hebben wij een natuurzuivere retinol zonder chemisch/synthetische toevoegingen. Dit zit onder andere in de Royal Facial Oils & serum more voor het beste resultaat gebruik je deze samen na het reiniging & voor je dag/nacht crème.

Royal facial oil

Deze plantaardige oliën hebben een buitengewoon vermogen om de zuurstofopname, elasticiteit en veerkracht van de cel te verhogen. Het kan collageen verder stimuleren & je huid jaar naar jaar in topconditie houden.

https://flawlessbymerel.nl/?s=royal+facial+oil&post_type=product

Serum more

Dit is een nieuw serum en bevat Bakuchiol & een extract van de bast van de Perzische Zijdeboom. Dit stimuleert aanmaak van collageen & kan zichtbare tekenen van veroudering helpen verminderen. Het verhoogt het vochtgehalte & strijkt fijne lijntjes & rimpels glad, verstevigd, lift & beschermende plantaardige melkzuurbacteriën beschermen de huid.
https://flawlessbymerel.nl/product/serum-more/

Retinol in jouw huidverzorgingsroutine?

Volgorde van huidroutine:

  1. Reinigen met: foaming wash clearing, foaming wash gentle, olive cleansing of de cleansing clay.
  2. De PH-waarde herstellen & beschermen met: flower freshener, lemon freshener of neroli freshener.
  3. Oog crème aanbrengen.
  4. Serum more aanbrengen.
  5. Royal Facial Oil naar keuze/advies aanbrengen.
  6. Dag/nacht crème aanbrengen.
  7. Eventueel een face of night balm aanbrengen voor extra bescherming, verzorging & voeding.

Wil jij graag persoonlijk advies of overstappen naar natuurzuivere producten? Vul dan het online skintake in & ontvang binnen 3 dagen persoonlijk advies!

Skintake

Voorbeeld van afbeelding