Geen synthetische producten in & op je huid maar overstappen op natuurzuivere & pure producten. Dit roept natuurlijk vragen op, wij helpen u hier graag bij!

💚 Waarom overstappen op natuurzuivere verzorgingsproducten?
Het resultaat werkt dieper door & gaat langer mee. Synthetische ingrediënten zoals minerale olie & siliconen voelen eerst lekker aan, maar er zitten geen nuttige dingen in en de huid heeft er op lange termijn niks aan. Bovendien zijn synthetische ingrediënten niet goed voor je gezondheid of voor het milieu. Wat we aanbrengen op onze huid wassen we er ook weer af & de resten gaan de natuur in. Met een bewuste keuze doen we niet alleen onszelf een plezier! 😌✅

💚Waar moet ik beginnen?
Vul het online skintake in op onze website (link in bio) of maak een afspraak om op de wachtlijst te worden gezet als we weer mogen behandelen. Zo wordt uw huid geanalyseerd en kunnen we de huid resetten door middel van producten precies afgestemd op de behoeften van jouw huid/hoofdhuid/haar. Natuurlijke producten zijn ontzettend resultaatgericht & versterken de eigen functies van de huid.

💚Welke producten moet ik als eerste vervangen?
Het kan soms lastig zijn om meteen alles te vervangen. Om te beginnen verminder je het aantal producten die je gebruikt & bouw je langzaam een nieuwe routine op! Je kunt daarbij beter minder producten gebruiken dan synthetische & natuurzuivere producten door elkaar heen. Vervang eerst bijvoorbeeld je shampoo, gezichtsreiniger, lotion & crème door natuurzuivere alternatieven.

💚Wij helpen u graag, vul het online skintake in of maak een afspraak voor op de wachtlijst wanneer we weer mogen behandelen.