Paraffine verslaving 

Blijf jij maar smeren met je lippenbalsem en heb jij het idee dat het niet beter wordt of juist erger? Dan hebben jouw lippen waarschijnlijk een paraffine verslaving opgebouwd. Vaseline paraffine & minerale oliën zijn namelijk afvalstoffen uit benzine. Je smeert een niet doorlaatbare vetlaag op je huid, hierdoor blokkeert de vochthuishouding. Zo worden je eigen natuurlijke vetten afgebroken, zo raakt de huid uit balans en ontstaat er: droogheid, velletjes, gevoeligheid, roodheid en een schraal gevoel.

 

Overstappen op 100% natuurzuivere ingrediënten

Flawless By Merel kiest uitsluitend alleen voor 100% natuurzuivere & biologische ingrediënten. Zo zijn er veel verschillend keuzes in ons assortiment! Producten met echte werkzame en huidverbeterende ingrediënten. De lippen zijn erg kwetsbaar en gevoelig, zeker in deze periode van het jaar en kunnen dus wel wat extra verzorging gebruiken!

Ook veel velletjes aan je lippen/rondom de mond?

Gebruik dan eerst de AHA & jojoba peeling van Maria Akerberg om alle velletjes van je lippen af te scrubben, zo kan de lippenbalsem hierna extra goed het werk doen!

Lippenbalsem van Loveli

Vol met bijzondere oliën, zoals avocado-olie en rijstkiemolie. Plus sheaboter voor extra verzorging en candellilawax voor een mooie glans. Zo is er een speciale heren variant, en zijn er voor dames lippenbalsems verkrijgbaar met of zonder kleur dit allemaal in een stick. Er zijn 6 verschillende soorten verkrijgbaar!

Multi use butter

Hét ideale winter product! Op basis van sheaboter, druivenpit olie, avocado olie, amandel olie & jojoba olie. Verkrijgbaar in 5 verschillende geurlijnen. Dit zijn echte wonderpotjes omdat je ze multi use kunt gebruiken als: lippenbalsem, hand/voet creme, gezichtsmasker, bij velletjes en droge plekjes & body butter.

 

Lippenbalsem van Helemaal Shea 

Handgemaakte lippenbalsem in de smaak mango, kokos, vanille & watermeloen. De natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, kokosolie en sheaboter verzorgen je lippen intens en geven ze een prachtige glans.

 

Shop de producten online of vraag persoonlijk advies, we helpen u graag!

https://flawlessbymerel.nl/product-categorie/lip-producten/

 

Image.jpeg