Natuurlijke schoonheid

Wij zijn Merel en Hester, gediplomeerde visagistes afgestudeerd aan de gerenommeerde Mieke Petiet School in Amsterdam. Bij ons draait alles om het benadrukken van jouw schoonheid met prachtige minerale en natuurlijke make-up. Onze make-up is niet alleen mooi, maar ook duurzaam.

Of je nu kiest voor onze salon in Lemelerveld of liever op een locatie naar keuze, wij staan voor je klaar om samen te werken aan een prachtig resultaat. Denk aan visagie voor verschillende gelegenheden, zoals bruidsvisagie, of als je (dag) gast bent op een bruiloft, jubilea, feesten, gala’s, evenementen, workshops, fotoshoots, zakelijke bijeenkomsten en andere speciale momenten.

Onze visagie op locatie is beschikbaar in Overijssel en omliggende gebieden, maar we reizen ook graag door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Of het nu in het buitenland is of verspreid over meerdere dagen, wij staan klaar om een passende oplossing te vinden.

We kijken er naar uit om met je in contact te komen en jouw schoonheid te benadrukken. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Samen stralen we!

Merel & Hester